Apa yang menarik.!

Monday, May 12, 2014

PERUT BUNCIT, MASALAH SEMBELIT?? JANGAN BIARKAN IA MENGHANTUI ANDA.
Menjalani kehidupan yang tidak menentu? Sebelum matahari terbit sudah berada di atas jalan raya untuk ke tempat kerja. Tidak cukup masa menyebabkan anda terpaksa "melupakan" sebentar melepaskan hajat,  manakala pengambilan sarapan, makan tengahari dan malam tidak konsisten menyebabkan anda senang mendapat sembelit? Duduk berjam-jam dalam tandas, sakit ketika membuang kerana najis keras dan berdarah merupakan salah satu tanda besar masalah sembelit. Jangan biarkan ia berterusan kerana dikhuatiri akan mendapat BUASIR. Mungkin anda patut berfikir mendapatkan HERB – LAX. Apa itu Herb – LAX? Herb – lax merupakan suplimen tambahan untuk memudahkan detoks dalam badan yang merupakan proses membersihkan usus. Toksin, lemak, dan bendalir disingkirkan untuk memudahkan segala zat diambil untuk  mempercepatkan kaedah penyerapan segala bentuk makanan. (proses pelawasan)


PERBEZAAN SHAKLEE :
Ramuan asas produk ini terdiri daripada kombinasi sains perubatan tradisi dan teknologi barat. Ia mengandungi 9 herba semulajadi : alfalfa leaves, senna leaves, anise seed, blue malva flower, buckhorn bark, kocorice root, rhubarb root, fennel seed dan culver’s root. Sifatnya yang menggalakkan tindakan pembersihan yang lembut terbukti kesesuaiannya secara klinikal untuk digunakan oleh tubuh kita untuk jangka masa panjang.MANFAAT UTAMA :

  • Pembersihan najis yang tersekat
  • Merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita
  • Membantu masalah sembelit
  • Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus (natural bowel movement) dan secara langsungnya membantu masalah sembelit.
  • Mengempiskan perut
  • Ia membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut. Sesuai diambil seperti biasa atau dicampurkan dalam air panas, sebagai minuman teh herba.
  • Menghilangkan jeragat
  • Mengurangkan bau badan

KAEDAH PENGAMBILAN :

Untuk kesihatan berpanjangan                                            : 2 X seminggu – 4 biji setiap kali sebelum tidur
Untuk pembersihan usus/ detoksifikasi,                               : 2 X sehari – 3 biji setiap kali (selepas makan dan melawan kanser, mengawal berat badan                       sebelum tidur)


PERHATIAN.!!

Mereka yang mempunyai sistem penghadaman yang lemah akan mengalami cirit- birit pada peringkat awal pengambilan. Manakala di bawah kondisi normal, Herb – Lax menampakkan kesan dalam tempoh 8-12 jam selepas pengambilan.

Mereka yang mengalami masalah sembelit yang serius boleh meningkatkan  dos pengambilan kepada 5 – 8 biji dan boleh kembali kepada dos biasa setelah proses penghadaman / pembuangan kembali normal.

1 botol mengandungi 120 tablet. Sila hubungi saya jika ada sebarang kemusykilan mengenai produk ini.